Szerző: 15:36 kutya a családban, felelős gazdi, kutyaszitter

Az Ürömi menhelyen jártunk!

menhelyi séta

A PetWiseCare-nél nem csak a gazdás kedvencek segítése a szívügyünk, hanem a gazdátlanoké is! Rendszeresen szoktunk tárgyi, és pénzügyi adománnyal segíteni menhelyeknek, vasárnap viszont jótékonysági sétára vittünk el néhány kutyust az Ürömi Menhelyen.

Szittereinkkel vettünk rész a sétán, így közösen tettünk egy jó ügyért. A séta után egy kis képzésben is részesültek a kutyusok, hogy ne csak fizikailag, de agyilag is le legyenek fárasztva: Az ürömi menhely oktatói tartottak órát szittereinknek és a kutyusoknak. Alap engedelmességet, és pórázon vezetést gyakoroltunk. Így sokkal nagyobb esélyük lesz a kutyusoknak új gazdira találni. A menhelyen elkezdik a kutyusokkal a szocializációt, a bizalom építését, és az engedelmességet, ez nagyban segíti, hogy könnyebben találjanak új gazdára.

kutyamenhely kutyakiképzés

Sok szitterünk jár önkéntesként sétáltatni különböző menhelyekre szabadidejében is, azonban ez csapatépítőnek is kiváló alkalom volt.

Mindenki feltöltődve tért haza a közös séta, és tréning után! Mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy ha akár csak egy sétával segíteni tudja a menhelyek munkáját, tegye meg, mert óriási öröm ez a kutyusoknak, és minden apró tett számít Nekik!

Ne feledd: az örökbefogadással kutyus életeket menthetsz és segítesz, hogy még több kutyuson és cicán tudjanak segíteni a menhelyek! Rengeteg nagyon okos és kedves kutyus várja a menhelyen, hogy igazi családja lehessen! Ráadásul ezek az állatok elképesztően hálásak és hűségesek a gazdáik iránt, hiszen neked köszönhetik, hogy végre igazi családjuk van! Ment Te is életet!  

Örökbefogadható kutyus

Az Ürömi Állatotthonról IDE KATTINTVA tudsz bővebben olvasni, vagy látogass el facebook, instagram oldalukra! Nagyon szuper programjaink vannak, mint például céges csapatépítő, kutyasétáltatás, különböző foglalkozásokat is tartanak a gazdiknak: mindenképp látogasd meg őket, az itt dolgozók mind nagyon segítőkészek és kedvesek, tényleg látszik, hogy örömmel foglalkoznak a mentett kutyusokkal, szívükön viselik a sorsukat! Ha nem tudsz aktívan részt venni munkájukban, akkor adományoddal is tudod segíteni őket, erről bővebbe a weboldalukon tudsz olvasni vagy vedd fel velük a kapcsolatot személyesen. Csatlakozz hozzánk, és segítsd a munkájukat Te is!

(Visited 31 times, 1 visits today)
Close